top of page

KONEČNE NIEČO PRE ARCHITEKTOV


TRIAD obľúbené riešenie pre architektov

Z amerického kontinentu k nám dorazil výrobca skvelých reproduktorov.

Spoločnosť TRIAD a jeho zakladateľa p. Larry Pexton poznajú poslucháči kvalitnej hudby už od roku 1981. Od tej doby pretieklo americkými riekami veľa vody a výrobky tejto spoločnosti doplavili morské prúdy aj k nám.

 

Triad sa prednedávnom stal súčasťou spoločnosti Control4 a stará sa o audio v najvyššej kvalite. V jeho portfóliu nájdeme audio matice, zosilňovače aj samostatné prehrávače pre Control 4. Samozrejme gro v jeho ponuke stále zastáva „zákazková“ výroba reproduktorov.

Zrejme ste sa práve pozastavili nad slovom zákazková... áno je to v určitom pohľade tak.

Triad totiž ako jeden z mála výrobcov nevyrába svoje produkty takzvane na sklad ale vyrába ich pre konkrétnu zákazku. A čo je najzaujímavejšie, vo farbách aké Vám vyhovujú. Na výber je od štandardných RAL odtieňov až po špeciálne odtiene od rôznych výrobcov farieb.

 

Je dokonca možná povrchová úprava aj v rôznej dýhe.

Tento benefit ocenia zrejme najmä architekti ktorý sa konečne môžu realizovať a už ich nemusíme presviedčať o tom, že ten čierny reproduktor v tej krémovej skrinke naozaj vyzerá super.

 

Čo sa týka použitia ide o rôzny typ reproduktorov. Regálovky, stĺpy, reproduktory do podhľadu, do steny, na stenu, do záhrady, a dokonca aj neviditeľné.

Zaujímavosťou sú aj dnes tak obľúbené Soundbar reproduktory pod Váš televízor. Je ťažko nájsť Soundbar v šírke Vášho TV aby to teda trochu ladilo. Z Triad-om už tento problém mať nebudete, pretože Vám Soundbar vyrobia v dĺžke akú potrebujete a samozrejme s dodržaním kvality zvuku.


bottom of page