top of page

STAČÍ LEN GESTO - FIBARO SWIPE


Fibaro Swipe pre ovládanie gestami

Swipe je unikátny bezdotykový ovládací panel, ktorý umožňuje riadiť domácnosť jednoduchým pohybom ruky v priestore. Dokáže rozoznať šesť rôznych gest. Jednoducho ho umiestnite kdekoľvek a nemusí byť vôbec vidieť, pretože funguje aj cez prekážky. Vďaka technologii Z-Wave a bateriám nemusíte riešiť žiadnu kabeláž.

​​Gestám môžete prideliť ľubovolný príkaz.

Ovládajte svetlá bez dotyky vypínača, roztiahnite žalúzia, zapnite televíziu, prepínajte skladby či regulujte hlasitosť. Nemusíte si umývať ruky pri varení, keď budete chcieť prepnúť kanál, alebo otvoriť návšteve. Nový štandard hygiény je tak príjemný bonus. Váš inteligentný domov dostane doslova magický rozmer.

Moderné technológie a precízne spracovanie

Swipe je kompatibilný zo všetkými Z-Wave riadiacimi jednotkami. Napájanie môže byť 4 AA batériami alebo zo siete pomocou micro USB. Rozmery sú 178 x 130 x 29 mm. Voliteľne dokáže poskytnúť zvukovú a optickú odozvu ako potvrdenie gesta. Vyrába sa v čiernom alebo bielom prevedení a jeho povrch pokrýva polykarbonát. Môže sa postaviť na elegantný dodávaný stojan, pripevniť na stenu alebo integrovať do nábytku (napr. doska stola)


bottom of page