top of page

Sofistikovaný elegán - diaľkový ovládač NEEO

Ak patríte k vyznávačom spojenia čistých línií a moderných technológií, dizajn a funkcie nového diaľkového ovládača NEEO si Vás získajú. NEEO bol navrhnutý špeciálne pre Control4 a je elegantnou alternatívou ovládača Control4 SR-260.

Nájdete na ňom len najdôležitejšie tlačidlá, ostatné aplikácie a obľúbené funkcie (napr. televízne a hudobné stanice, zoznamy skladieb, svetelné scény, zámky dverí) ovládate z dotykového displeja s vysokým rozlíšením a veľkosťou 3,2". Stačí sa jednoducho pripojiť cez wifi.



Ovládač NEEO Vám poskytne možnosť ovládať celý dom: zapnúť a vypnúť svetlá, aktivovať svetelné scény, mať prístup k televízii v ktorejkoľvek miestnosti, vybrať si hudbu, ktorá bude hrať po celom dome, či zhasnúť v detskej izbe z obývačky.


Máte možnosť prepínať medzi obrazovými zdrojmi (Apple TV, Blu-ray, satelit), ale aj hernou konzolou. Vaše obľúbené položky sú prehľadné sa používajú sa ikony, ktoré už poznáte. Z ponuky si vyberáte jednoduchým stlačením. Tlačidlá ponúkajú najčastejšie voľby pri ovládaní (napr. hlasitosť, stlmenie), tlačidlo OK funguje ako prehrávanie/pauza.


NEEO sa stane neprehliadnuteľným doplnkom Vašej domácnosti, ktorý vydrží aj náhodný pád. Je vyrobený  z mechanicky obrábaného hliníka, ktorý minimalizuje ohýbanie.



Ak sa ovládač nepoužíva, prechádza do režimu spánku, a keď ho budete opäť potrebovať, okamžite sa prebudí. Dobíjateľná batéria zvládne 5 dní bez nabíjania. V čase nepoužívania ho jednoducho uložte do vkusnej dobíjacej a dokovacej stanice.


Zostáva vyriešiť zásadnú otázku: čierny alebo strieborný?





bottom of page